آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور‌های منتهی به مشهد نام جدید هوش مصنوعی ایلان ماسک نحوه فعالیت بازار‌های میوه و تره‌بار آخرین وضعیت ترافیک جاده‌های کشور اعلام شد بارش‌های شدید ۷ استان را فرا می‌گیرد؛ هشدار گردوخاک و باد‌های ۱۲۰ روزه

هشدار زرد هواشناسی؛ آغاز بارش‌ها در این استان‌ها

هشدار زرد هواشناسی؛ آغاز بارش‌ها در این استان‌ها رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از وقوع رگبار و رعدوبرق در نقاط مختلف کشور تا پنجشنبه (۱۷ اردیبهشت) خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۰ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 04
کد خبر: ۳۰۷۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: دوشنبه (۱۴ اردیبهشت‌ماه) در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان غرب، مازندران، زنجان، قزوین، شمال البرز و ارتفاعات استان تهران همچنین در بخش‌هایی از استان‌های واقع در غرب، مرکز ارتفاعات و دامنه‌های البرز مرکزی، رگبار پراکنده، گاهی همراه با وزش باد شدید موقت رخ خواهد داد، همچنین روز سه‌شنبه (۱۵ اردیبهشت‌ماه) در غرب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، سواحل دریای خزر و شمال شرق کشور، رگبار باران، گاهی همراه با رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا، چهارشنبه و پنجشنبه (۱۶ و ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل، سواحل دریای خزر و ارتفاعات زاگرس مرکزی افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

ضیائیان با اشاره به اینکه امروز در شمال غرب، نوار شرقی و جنوب کشور و دوشنبه تا چهارشنبه در شمال غرب، غرب، جنوب غرب و دامنه‌های جنوبی البرز در بعضی ساعات وزش باد شدید رخ خواهد داد، گفت که در مناطق مستعد گردوخاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: طی سه روز آینده نیمه جنوبی خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره شرایط جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران سه‌شنبه (۱۵ اردیبهشت‌ماه) قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با کم‌ترین دمای ۲۱ و بیشترین دمای ۲۷ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی فردا و پس‌فردا، شهرکرد با کمینه دمای ۲ و ۳ درجه سردترین و اهواز با دمای ۴۱ و ۳۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مراکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

در همین راستا سازمان هواشناسی کشور نسبت به منع فعالیت‌های تفریحی و شیلاتی، احتیاط در تردد شناور‌های سبک و نیمه سنگین، اتخاذ محدودیت و تمهیدات لازم جهت فعالیت‌های ساحلی و فراساحلی و فعالیت‌های سکو‌های نفتی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توصیه کرده است.

 هشدار زردرنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفر‌ها و انجام کار‌های روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدار‌ها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند./ ایسنا 

کلمات کلیدی: هواشناسی باران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار